Contact
Logo Ons Buiten Foto madeliefjes
Download:

PDF icoon Printbare route
pdf 200 kb


PDF icoon

Routebeschrijving

Tuinpark Ons Buiten heeft 3 ingangen. De 2e ingang is de hoofdingang met het Verenigingsgebouw. Op het terrein mag niet met de auto worden gereden. Leveranciers kunnen in overleg met het bestuur of commissie gebruik maken van de 2e ingang (hoofdingang).

Op het terrein mag op de hoofdlanen gefietst worden; op de zijlanen dus niet fietsen.

 

Routebeschrijving per fiets

Vanuit de richting Hoofddorpplein: fiets langs de Sloterkade, Rijnsburgstraat en sla linksaf het Spijtellaantje in. Vervolg de route via het fietspad. Je komt dan op het Jaagpad, met aan de linkerkant de woonboten. Ga de brug over, langs het sluisje en onder het viaduct door.

Volg daarna de route vanaf **.

 

Vanuit richting Amsterdam zuid – Buitenveldert: langs Sporthal Zuid en het IJsbaanpad en ga het sluisje over en linksaf het fietspad Jaagpad op en rij onder het viaduct door.

Volg daarna de route vanaf **.

 

**

Ga na ca. 300 meter rechtsaf de Riekerweg op.

Vervolg de Riekerweg. Na ca. 300 meter begint het terrein van tuinpark Ons Buiten. De 2e ingang is de hoofdingang.

 

Fietsenrekken staan bij diverse gebouwen en naast het Verenigingsgebouw.

Routebeschrijving per auto

Vanuit de richting Utrecht (RAI): afslag S107- Sloten, bij de stoplichten aan het eind van de afrit linksaf over de snelweg heen, daarna direct de eerste afrit rechtsaf.

Volg daarna de route vanaf *.

 

Vanuit richting Schiphol: Volg op knooppunt de Nieuwe Meer de A10, E22 richting A10-West/Zaanstad. Neem afslag S106 Osdorp, aan het einde van de afrit linksaf en over de snelweg gelijk weer linksaf de snelweg op. U komt dan als het ware vanuit richting Zaandam. Zie verder de beschrijving vanuit richting Zaandam.

 

Vanuit richting Zaandam: Coentunnel, afslag S107, Sloten, aan het einde van de afrit rechtsaf en gelijk weer rechts.

Volg daarna de route vanaf *.

 

Vanuit de stad: Hoofddorpplein, Aalsmeerweg uitrijden en doorrijden richting snelweg. Over het viaduct, bij de stoplichten, heen rijden en daarna de eerste afrit rechts.

Volg daarna de route vanaf *.

 

*Aan het eind van de afrit rechtsaf (Overschiestraat). Onder de viaducten door en rechtsaf (Anthony Fokkerweg). Aan het eind van de Anthony Fokkerweg linksaf de Vliegtuigstraat op en aan het eind de Jaagpad op, dit is een smalle weg. Onder het viaduct door, links is het prachtige Nieuwe Meer te zien. Het Jaagpad gaat over in de Riekerweg de weg vervolgen en bij het bord P voor de parkeerplaats rechts afslaan. Doorrijden tot het eind van de parkeerplaats voor de hoofdingang.

 

naar boven