Contact
Logo Ons Buiten Foto madeliefjes

Het Jubileumhuis

Overnachtinghuisje oud tuinders


Op Ons Buiten is een huis beschikbaar speciaal voor oud-tuinders, familieleden of kennissen van leden.

In de periode april tot september kunnen bovengenoemde gedurende een week in het jubileumhuisje logeren. De kosten hiervoor zijn � 100,00 per week.

 

Het eerste huisje werd in 1982 als jubileumgeschenk van de tuinders bij het 60 jarig bestaan van Ons Buiten aangeboden. Vandaar de naam Jubileumhuisje.
In 2004 is een nieuw huisje geplaatst met een vegetatiedak en de tuin is natuurvriendelijk ingericht. Het huisje is geschikt voor minder validen.

Het Jubileumhuisje is opgezet voor onze oud tuinders die na jaren op de tuin nog een weekje willen komen genieten op Ons Buiten. Omdat de aanvragen wat minder werden onder deze groep hebben we de regels wat aangepast en mogen ook familieleden en vrienden worden ingeschreven. Maar oud tuinders en mensen op leeftijd gaan altijd voor!

 

Het is een seniorenhuisje dus alleen geschikt voor maximaal 2 personen. Dus schrijf niet in voor gezinnen met kinderen want die worden niet geplaatst!! !Daar zijn genoeg andere parken voor!

 

Het huisje is ingericht met elektra en cv en er is een aangepaste badkamer. De slaapkamer is voorzien van twee eenpersoonsbedden.

Dus bent u 50 plus, kunt u reageren mits er plek over is, nogmaals, oud tuinders hebben voorrang.

U kunt zich inschrijven door middel van het volgende inschrijfformulier. Of u kunt zich opgeven via 020-6179752 of het volgende emailadres: cmj.kristel54@gmail.com


De foto's zijn van Mark Jonkheer

 

Jublieumhuis
Jubileumhuis
Jublieumhuis Jubileumhuis
Jublieumhuis Jubileumhuis
Jublieumhuis Jubileumhuis

naar boven