Contact
Logo Ons Buiten

Download:


PDF icoon

Verzekeringen

Het bestuur wil graag bereiken dat iedere tuinder zo verzekerd is dat in geval van een calamiteit de tuinder een vervangend huisje kan laten plaatsen en dat de inboedel opnieuw kan worden aangeschaft, zonder dat de tuinder zich in de schulden hoeft te steken en dat bij een deelschade of inbraak de tuinder niet geconfronteerd wordt met kosten die hij/zij niet zelf wil of kan dragen. Kortom de verzekerde bedragen moeten juist zijn vastgesteld. Tevens moet de tuinder zich voldoende hebben voorbereid om eventuele schade goed aan te kunnen tonen. De volgende informatie is beschikbaar:

 

Meer informatie op deze website: Print versie
Informatie verzekeringen Pdf icoon pdf 76 kb
Verzekeringsvoorwaarden AON Pdf icoon pdf 111 kb
Lijst voor inboedel Pdf icoon pdf 29 kb
Toelichting lijst inboedel Pdf icoon pdf 61 kb
Exell icoon Spreadsheet lijst voor inboedel Exell 223 kb

Samenvatting

Leest u de informatie voor verzekeringen goed door dan kunt u een juiste beslissing nemen. Met betrekking tot de Brand-, storm- en glasbreukverzekering:

  • Kijk na of de taxatie voor herbouwwaarde volgens u juist is.
  • Bepaal de waarde van de inboedel.
  • Geef de gewenste bedragen schriftelijk (wijzigingsformulier verzekerd bedrag) door.

Met betrekking tot de Inbraakverzekering:

  • Bepaal het bedrag waarvoor u geen risico.
  • Geef het gewenste bedrag schriftelijk (wijzigingsformulier verzekerd bedrag) door.

Om goed verzekerd te zijn is het belangrijk dat u niet wacht, maar het een en ander direct in orde maakt. De ervaring leert dat het er anders vaak niet meer van komt.

Tot slot

Het bestuur heeft deze informatie zo goed mogelijk opgesteld, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele onvolkomenheden. Vooral de hoogte van de gemiddelde herbouwwaarde van de opstallen zal door voortschrijdend inzicht nog kunnen wijzigen. Tevens zullen wij deze informatie nog aan externe deskundigen voorleggen om hun commentaar te vragen. Mocht u naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebben neemt u dan contact op met het bestuur.
Formulieren kunt u in het Verenigingsgebouw afhalen of zelf uitprinten via de website van Ons Buiten. Om goed op de hoogte te blijven van verdere informatie over de verzekeringen verzoeken wij u het Ons Buiten Kontakt te lezen.

 


naar boven