Contact
Logo Ons Buiten Foto madeliefjes

Inleiding

Om in aanmerking te komen voor een tuin op Ons Buiten moet je ingeschreven staan bij Ons Buiten als aspirant. Wanneer je een tuin hebt aanvaard wordt je lid.

Tuinieren is voor velen een plezierige hobby. Om dit op een volkstuinpark te doen maakt het speciaal omdat jouw tuin een onderdeel is van een groter geheel en op een volkstuinpark vinden vaak veel activiteiten plaats. Kortom er gebeurt heel veel. Het leuke is dat je aan activiteiten kunt deelnemen, maar het hoeft niet.

Tuinpark Ons Buiten is een echte vrijwilligersorganisatie. Dat wil zeggen dat niemand in dienst is. We doen bijna alles zelf zodat we de kosten laag kunnen houden. Dit brengt wel met zich mee dat van de leden (tuinders) veel inzet wordt verwacht. Niet alleen met betrekking tot hun eigen tuin, maar ook voor het vervullen van werkbeurten en overige werkzaamheden. Voor veel leden is dit vanzelfsprekend, maar anderen moeten hier soms nadrukkelijk en bij herhaling op worden gewezen.


Uiteraard willen wij onze hobby volkstuinieren graag delen, maar wij willen je wel vooraf op enkele belangrijke punten wijzen.

 

Lees ook Ons Buiten – jouw vereniging: Een niet zo vrijblijvend wist-je-dat-je.
naar boven